Valencia CF02 octubre 2021

CRÒNICA | El Valencia CF empata davant el Cádiz CF en el Nou Mirandilla (0-0)

Els nostres van buscar el gol de la victòria amb insistència en la segona part

Empat del Valencia CF davant el Cádiz CF (0-0) en la visita al Nou Mirandilla. Els nostres, de menys a més, van buscar la victòria en una trobada en el qual van ser millors durant el segon temps i van buscar el gol amb insistència. Malgrat els esforços de l'equip per retrobar-se amb la victòria, el partit no passaria del resultat inicial i és que el Valencia CF es va trobar amb una gran actuació del porter rival, Ledesma, que va detindre diverses ocasions de perill, l'última un mà a mà amb Hugo Duro en la recta final de la trobada.

La primera part va ser molt disputada i igualada entre tots dos equips. El primer intent per part del Valencia CF va ser a càrrec d'Omar Alderete, un futbolista que veuria groga en els primers minuts i es perdrà el partit davant l'FC Barcelona per reiteració. Després d'ell provaria amb un tret de mitjana distància Daniel Wass, però no aconseguiria batre el Valencia CF la porteria rival. Va tindre poques ocasions el primer temps, on van ser molt protagonistes les defenses de tots dos equips i que va tancar amb una acció en la qual els nostres van reclamar mans de Fali en l'àrea rival, però l'àrbitre i el VAR no van decretar penal.

Després del pas per vestuaris, el Valencia CF va eixir amb una nova energia, atacant amb determinació la porteria de Ledesma, que va aparéixer per a detindre dos trets novament de Daniel Wass, un d'ells una autèntica canonada. A l'hora de partit, un gran centre de Yunus Musah des de la dreta a punt van estar de rematar-lo Marcos André i Hugo Duro per a estrenar el marcador, però la pilota va acabar marxant-se fóra. El Valencia CF trucava a la porta del gol i en els últims minuts Ledesma va tornar a aparéixer per a desbaratar el perill en un mà a mà amb Hugo Duro generat per una gran conducció de Guedes. L'equip tractarà de tornar a la senda de la victòria després del parèntesi per compromisos internacionals.

Fitxa tècnica

0. CÁDIZ CF: Ledesma, Iza, Haroyan, Fali, Espino, Jonsson (Chapela, 70’), Sánchez, Álex Fernández (Martín Calderón, 70’), Tomás Alarcón, Osmajic (Iván Alejo, 59’) y Negredo (Pedro Benito, 59’)

0. VALENCIA CF: Cillessen, Foulquier, Gabriel Paulista, Omar Alderete (Diakhaby, 59’), Toni Lato, Hugo Guillamón (Racic, 78’), Wass, Yunus Musah (Hélder Costa, 85’), Hugo Duro, Guedes y Marcos André (Manu Vallejo, 85’).